Connect with us

Hjemmet

5 artikler til hjemmet, der skruer op for hyggen!

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi tilbringer alle sammen mere tid i hjemmet, end vi normalvis er vant til lige nu. Det er måske derfor også i denne periode, du virkelig får kigget dig omkring i hjemmet og får opdaget, at du mangler noget hygge. Bare rolig – her kommer 5 hyggelige boligindretningsforslag!

Hængekøje

Det er måske længe siden, du har lagt i en hængekøje? Det er i hvert fald længe siden, vi har prøvet det sidst! Men er der egentlig noget hyggeligere end at svinge frem og tilbage i en hængekøje? Der er næsten noget terapeutisk over den rolige bevægelse og følelsen af skiftevis trykken og letten fra kroppen. Find din hængekøje til hjemmet her!

Tæpper og puder

Hvis man virkelig skal hygge, så forestiller vi os, at man kravler ind under et tæppe med en kop varm kakao. Det gør du måske også? Men tæpper kan faktisk også skabe meget hygge, når de ikke er i brug. De bløde overflader giver en mere hyggelig stemning, hvorfor vi foreslår, at du skruer op for dit pude- og tæppeniveau i sofaen og på lænestolen i hjørnet!

Lys

Lys er godt til at sætte stemningen – også hyggestemningen! Levende lys er naturligvis altid hyggelige, men du kan også gå på opdagelse i genbrug for at finde en masse små, hyggelige og anderledes lamper.

Indret med de rigtige materialer

Det gør faktisk også en forskel for hyggen, hvilke materialer du vælger at indrette med. Træ giver fx et blødere look, hvorfor det kan understøtte den hyggelige boligindretning. Men det kan også være artikler som stole med blødt overtræk eller et dekorativt tæppe, der pynter på gulvet, som udgør de hyggelige materialer.

Gør din indretning personlig

Uanset hvor mange generelle hyggeindretningsforslag vi kan diske op med, så er det hyggeligste i hjemmet, at det afspejler dig og din personlige stil. Man skal aldrig følge blindt med i trends, hvis ikke det passer ind i ens smag.

Du kan fx gøre din indretning personlig ved at hænge et hjemmelavet billede op, eller ved at pynte med en speciel genstand, der minder dig om en god ferie.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.