Connect with us

Fagfolk

Den lille huskeliste til dig, der skal renovere huset

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et renoveringsarbejde kan være noget, man har drømt om længe. Men har I nu husket at have styr på det hele? Læs med her

Lav et budget – og læg noget til

Det koster naturligvis penge, hver gang man skal have lavet noget på sit hus. Men mange oplever, at det koster mange flere penge, end de havde regnet med fra start. Det kan resultere i nogle rigtige ærgerlige diskussioner i hjemmet, som kunne have været undgået, havde man bare være bevidst om dette fra starten af.

Vores første forslag er derfor at lægge et budget – og så at smide cirka 15-30% oveni – så er I sikre på, at budgettet ikke vælter. Med penge oveni budgettet har I også mulighed for justeringer undervejs.

Hvad gør I under ombygningen?

Afhængigt af renoveringsarbejdets omfang, kan det blive nødvendigt at have et sted at opholde sig. Det kan også være at I “bare” kommer til at mangle køkkenet eller badeværelset – men hvis det er tilfældet, så kan det blive nødvendigt at få monteret en vogn i haven.

Få rådgivning af professionelle

Medmindre I selv er i håndværkerfaget, så er det en god idé at kontakte en, der er. Det kan fx være, at I leder efter en murer i trekantområdet eller skal bruge en håndværker på Amager? Uanset hvor I bor, så find en fagperson at konsultere med.

Samarbejde

Noget der også kan give diskussioner i hjemmet, er uenighed omkring arbejdsfordelingen. Vi synes derfor, det er vigtigt, at I tager en alvorlig snak om, hvordan arbejdet skal fordeles mellem jer, så I går ind til renoveringen med samme forventninger til arbejdsbyrden.

Meld ud til venner og familie

En renoveringstid kan være en tid, hvor man ikke har overskud (heller ikke økonomisk) til at deltage i lige så mange begivenheder, som før arbejdet begyndte. Det kan derfor hjælpe jer at melde ud til venner og familie i god tid, at de ikke skal forvente at se jer lige så meget i den næste periode. Det kan lyde som en hård udmelding, men hvis det er jeres venner, så forstår de det naturligvis.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.