Connect with us

Fagfolk

Derfor skal I have en revisor i virksomheden

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Undgå økonomisk stress

Der findes mange forskellige typer for stress, men en af de mest udbredte er nok økonomisk stress. Det er ubehageligt ikke at have styr på økonomien, og det gælder måske især i en virksomhed, hvor mangel på et økonomisk overblik kan gå ud over mange andre end en selv.

En revisor kan afhjælpe – eller måske endda helt fjerne – økonomisk stress. Det kan være en hel byrde, der bliver taget fra ens skuldre, når man ikke længere selv skal sørge for økonomien. Og du skal ikke være ked af, hvis du synes, regnskab og bogføring er kompliceret – det er derfor, nogle uddanner sig til at kunne finde ud af det!

En revisor kan se det, du ikke kan

En revisor vil ofte opdage uhensigtsmæssigheder i dit regnskab, som du ikke selv var klar over! Det kan være, at I bruger alt for mange penge et bestemt sted eller for få et andet. Kort sagt kan en god revisor i mange tilfælde betyde, at I opdager, at pengene kan bruges bedre!

En revisor kan give vækst i virksomheden!

Du vil ofte opleve vækst i virksomheden efter at have ansat en revisor. Der er mange virksomheder, der selv forsøger at holde styr på bogføringen, men simpelthen overser en detalje, så bogføringen ikke længere kan bruges som grundlag for regnskabet.

Erhvervsstyrelsen oplever konstant at modtage årsregnskaber med fejl i – du kan undgå at blive en af dem!

Brug penge for at tjene penge

Ja, det lyder jo ikke logisk – og så har du nok alligevel hørt det før. En revisor i virksomheden er en investering, som du måske ikke ved, du ikke har råd til at undvære!

Hvis du hundrede procent sikker på, at du har overblik over din bogføring, så er der naturligvis ingen grund til at kontakte en revisor.

Men hvis der bare er en lille del af dig, der kunne være i tvivl om, om I gør alt efter bogen, så er vores forslag meget simpelt: kontakt en revisor i dag! Kunne det ikke være spændende at høre, om du gør det hele rigtigt?

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.