Connect with us

Bolig

Døjer du med skimmelsvamp i huset?

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skimmelsvamp opstår ofte i hjem, hvor der er dårlig ventilation, eller hvor der er dårlig opvarmning om vinteren. Skimmelsvamp kan sprede sig enormt hurtigt, hvis man ikke får gjort noget ved det.

Du kan ikke altid se det

Du forbinder sikkert skimmelsvamp med sorte plamager på væggen eller i vindueskammen. Det er også her, vi virkelig kan se svampen og følge med i dens udvikling – og så alligevel ikke.

Vidste du, at skimmelsvampe kan danne spore, som vi faktisk ikke kan se med vores øjne? Hvis man er virkelig uheldig, så kan svampen faktisk sprede sig i hele huset – helt uden du er opmærksom på det. Det kan komme til at koste mange penge i sidste ende.

Ud over det uheldige udseende (der, hvor det kan ses), medfører skimmelsvamp også en ærgerlig, jordagtig lugt, som kan være svær at komme af med.

Du kan måske mærke det

Der er sundhedsrisici forbundet med at leve i et hus, der er tynget af skimmelsvamp. Nogle oplever, at de føler sig trætte og uoplagte – eller begynder at døje med hovedpine.

Det er også farligt for børn, som ikke har det samme udviklede immunforsvar og derfor kan udvikle astma og allergi.

Du skal have det fjernet

Så snart du ser spor af skimmelsvamp i huset – så er det på med overfrakken og ned og købe Rodanol og hjem igen til skuresvampen!

Det kan dog være, at dit skimmelsvampsproblem er for stort til, at du selv kan klare at fjerne det. Det kan fx være, at du har fundet skimmelsvamp omme bag et rør eller lignende, hvor du simpelthen ikke har fysisk mulighed for at komme til.

Der er også nogle, der ikke bryder sig om de skrappe kemikalier, som man bruger til at fjerne skimmelsvampen med.

Hvis du står i et af ovenstående tilfælde, så kan det være, du skal overveje et alternativ: Fjern mug med ozonrens og affugtning. Der er flere firmaer, der tilbyder at komme ud og effektivt fjerne skimmelsvamp med denne metode.

Det sikrer, at du undgår brug af kemikalier i hjemmet, og samtidig sikrer du, at svampen bliver fjernet i alle afkroge.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.