Connect with us

Bolig

Gode tips når du skal pynte op til festen

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan godt føles som en udfordring at pynte flot op til festen, men når du følger de gode råd i denne artikel, så får du hurtigt styr på det, og du får byens flotteste oppyntning.

Det allervigtigste er at du starter med at vælge et gennemgående tema, eller en farve, og at du kender dine gæster. Børn og voksne har ikke samme præferencer og der skal være noget til enhver smag.

Hvem er dine gæster

Mens børn ofte elsker balloner, masser af farver, guirlander og spræl, så er voksne ofte til noget der er lidt mere afdæmpet og mere ensfarvet men stadig festligt.

Har du inviteret til spisning bør du fokusere på at lave et flot bord, da det meste af aftenen kommer til at foregå ved bordet.

Vælg et tema

Holder du en barnedåb, en studenterfest eller en fastelavnsfest så giver temaet næsten sig selv, men det kan jo også være du bare ønsker at pynte op til en hyggelig aften med venner, eller bare en fordi-vi-kan-fest.

Her kan det være lidt mere svært at finde et gennemgående tema, men du kan evt. tage udgangspunkt i årstiden, vinter, sommer, efterår osv.

Er der nogen helligdage eller ferier rundt om hjørnet kunne det også være et oplagt valg.

Igen kan du overveje om der er nogle særlige interesser dine gæster har, det kan være musik, film, heste, kunst osv. Køb festartikler der matcher denne interesse og pynt op med dem.

Læg et budget


Når du først kommer igang kan det hurtigt tage om sig med at købe dekorationer osv. Derfor er det altid en god ide at lægge et budget så du ved hvad du har råd til.

Du kan også spare mange penge på selv at lave dekorationer og bruge det du kan finde i naturen.

Har du ikke et ret stort budget kan du faktisk ofte komme langt hvis du planlægger dine dekorationer.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.