Connect with us

Bolig

Guide: Sådan vælger du de rigtige havemøbler

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.


Skal haven indrettes, så den bliver optimal at opholde sig i, når solen står højt på himlen? Herunder finder du en række tips, du kan gøre brug af, når du skal indrette haven med de rigtige havemøbler.

Det kan være uoverskueligt, når der skal købes nye havemøbler. Det er der god grund til, for der er mange forskellige detaljer, du skal overveje. Herunder finder du derfor en guide til, hvordan du sikrer dig, at du træffer de helt rigtige valg, når du skal vælge havemøbler.

Hvilke materialer skal havemøblerne være lavet af?

Noget af det første, du skal tage stilling til, er, hvilke materialer havemøblerne skal være lavet af. Det handler i høj grad om, hvad du personligt foretrækker, omend det også er vigtigt, at du overvejer, hvor meget tid du ønsker at bruge på at vedligeholde dem.

Havemøbler i træ

Træ er et solidt og flot materiale, som pryder enhver terrasse eller altan. Derfor er det et oplagt valg, når du skal købe nye havemøbler. Ikke desto mindre kræver de dog mere vedligeholdelse end havemøbler, der er fremstillet af andre materialer.

Den danske sommer er, som bekendt, lunefuld, hvorfor der er stor sandsynlighed for, at havemøblerne vil blive udsat for regn og blæst. Det vil de kunne mærke, hvorfor du skal give dem en oliebehandling for hver sæson, der går. 

Det er samtidig en god idé at slibe og omlakere dem, hvis de er behandlet med lak. Hvis du ønsker at købe havemøbler i træ til haven, kan du finde et stort udvalg af her.

Nonwood og polyrattan

Hvis du ønsker havemøbler, der ikke kræver lige så meget vedligeholdelse, kan du med fordel investere i havemøbler af nonwood eller polyrattan. Denne type havemøbler er nemme at vedligeholde, da de er mere slidstærke. 

De er bedre rustet til at kunne tåle vind og vejr, og de kan tåle at stå ude fra tidligt forår indtil sent efterår. Du skal blot huske at rengøre møblerne, så skidt og snavs ikke samler sig, hvilket kan slide dem ned hurtigere.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.