Connect with us

Børn

Her er nogle gode grunde til, at dit barn skal på idrætsefterskole

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Om det er i 9. eller 10. klasse, er der rigtig mange unge mennesker, der i dag tager et år eller to på efterskole, inden de bevæger sig videre ud i deres liv som studerende. Det er en god måde at få en pause fra den traditionelle skolegang på, og for nogle er det endda et springbræt til at blive bedre til deres sportsgrene og udvikle deres evner på en måde, de ellers ikke havde haft muligheden for.

Udvikling af de sociale kompetencer

Har dit barn det lidt svært socialt, kan det måske godt virke skræmmende at skulle sende dem af sted på efterskole, hvor de er afhængige af at knytte venskaber. Men faktisk er det en af de største tjenester, dit barn kan gøre sig selv, fordi det giver dem øvelse i at skabe relationer i et sikkert og trygt miljø, inden de bliver sat ud i den store verden, og f.eks. skal gøre det på gymnasiet. På efterskolen er dit barn næsten garanteret venner for livet, og det bliver helt sikkert en uforglemmelig social oplevelse.

Fokus på sporten i et helt år

Går dit barn virkelig op i en sport, kan det godt være svært at få det til at hænge sammen med et liv i folkeskolen. Her er det nemlig det faglige, der er i fokus, og sporten må blive gemt væk til fritiden. På en idrætsefterskole som f.eks. vgie er det pludselig noget helt andet, fordi sporten bliver sat i fokus. Der er naturligvis stadig fokus på det faglige, og der er stadig et pensum, der skal nås for at forberede de unge mennesker til videre uddannelse – men det er nu muligt at planlægge en dag, der er koncentreret om sporten, og det kan virkelig sætte gang i den sportslige udvikling hos dit barn.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.