Connect with us

Bolig

Indadvendte brystvorter – er det et problem?

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis en brystvorte er indadvendt, betyder det at den ligger fladt mod areolaen, den pigmenterede hud der omringer din brystvorte; måske går den også indad i stedet for ud.

Der er mange der har indadvendte brystvorter, og det er ganske ufarligt; det optræder hos både mænd og kvinder, og medmindre det decideret går ind og påvirker livskvalitet, eller komplicerer amning, er der ingen grund til at operere, ifølge læger.

Mulige operationer

Indadvendte brystvorter er som tidligere nævnt på ingen måder farligt, da de oftest kan stimuleres til at blive stive; men for nogle kan indadvendte brystvorter stadig være en stor usikkerhed, og for andre kan indadvendte brystvorter være et så stort problem at de komplicerer amning.

Heldigvis, hvis dette er tilfældet for dig, kan du finde gode kirurger, der kan hjælpe dig med at finde en løsning; inden du skal under kniven, vil plastikkirurgen have en uforpligtende samtale med dig, hvor du har muligheden for at stille alle de spørgsmål du vil, og plastikkirurgen kan dele ud af sin erfaring og her også fremlægge de forskellige muligheder du som patient har.

Hvis du også har muligheden for det, vil det her være en god idé at have en pårørende med inde. Grunden til at det er en god idé er fordi at to par ører selvfølgelig er bedre end ét, men også i tilfælde af at du har glemt et spørgsmål, eller hvis den pårørende har nogle spørgsmål selv.

Dermed er der også nogle du kan have en længere diskussion med om de muligheder du har, uden at du skal genfortælle det hele; vi har alle en tendens til at efterlade detaljer når vi genfortæller, og på denne måde kan både du og den pårørende hjælpes ad med at finde den bedst mulige løsning.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.