Connect with us

Bolig

Kykladerne har det hele

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Grækenland er et af danskernes favoritlande, når det handler om sommerferie. De mange smukke ø’er, de lækre strande og den fantastiske mad, får danskerne til at vende tilbage til det græske øhav år efter år.

Øhop

En populær måde at holde ferie på i Grækenland er at tage på øhop. Altså rejse fra ø til ø med de lokale færgeruter. Og mulighederne for dette er store og mange. Med udgangspunkt i hovedstaden Athen, er det bare om at komme derudaf og få de store oplevelser. Et godt alternativ til at sidde hjemme og nyde https://www.hurtigmums.dk/amerikanske-pandekager/.

Kykladerne

Kykladerne er en øgruppe i det Ægæiske hav bestående af omkring 220 øer, der alle er i forholdsvis lille afstand til Athen og resten af det græske fastland. Altså du kan oftest komme frem til øerne i løbet af få timer. Ø-gruppen består af ø’er af varieret størrelse, og er generelt forskellige, så det er muligt, at finde en ø, der matcher de flestes behov.

Paros og Naxos

To af de mest populære ø’er i Kykladerne er naboøerne Paros og Naxos. To øer der har en god balance mellem at have gode tilbud til rejsende, men ikke er overrendt af turister. På de to øer er der lækre strande, gode overnatningsmuligheder og rigtig mange spisesteder. Det er her man finder den ægte græske stemning.

Santorini

Den nok mest kendte af øerne i Kykladerne er Santorini, som er øen, hvor der oftest tages de foto som mange forbinder med den græske charme. På Santorini findes de ekstremt smukke byer Fira og Pyrgos, der er utroligt charmerende, men også meget besøgt at turister.

Amorgos

Den østligste ø i Kykladerne er den mindre kendte Amorgos. Et meget fredeligt og smukt sted, og faktisk lidt af en overset perle. Her kan du finde nogle virkelig idylliske steder til at nyde dine dage i det græske øhav

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.