Connect with us

Bolig

Lav ægte napolitanske pizzaer

Udgivet

i

Neapolitan pizzas

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er lækkert med en pizza fra pizzeriaet, men der er ikke noget som en ægte italiensk pizza. Det er ikke lige hver dag, man kan tage til Italien for at få sådan en. Så er det godt, at du selv kan lave den hjemme i dit eget køkken. Du skal bare bruge noget Tipo 00 mel udover de sædvanlige ingredienser.

Der skal ikke meget til for at ramme plet med din pizza. Med det rigtige mel kommer du rigtig langt, og det skal være Tipo 00 mel. Det er ikke sikkert, at du kan finde det i din sædvanlige dagligvarebutik, men du kan finde det på https://www.foodfreaks.dk/.

Napolitansk pizza er enkel

Vi kan godt lide at putte mange forskellige ting på vores pizzaer her i Danmark. Nogle pizzeriaer er meget kreative. Men faktisk er en ægte italiensk pizza ganske enkel. Less is more, som man siger.

Vil du lave en autentisk napolitansk pizza, så prøv at nøjes med så lidt fyld som muligt. Der kan være forskelligt fyld på. Det behøver ikke at være noget bestemt. Men der skal ikke være for mange forskellige ting. Vælg nogle få elementer til din pizza.

Vælg gode ingredienser

Når der er få ingredienser i en ret, betyder de enkelte ingrediensers kvalitet mere. Du lægger mærke til, om bunden er god, fordi den ikke overdøves med fyld. Derfor er det vigtigt, at du bruger Tipo 00 mel, så bunden bliver rigtig god.

Også fyldet vil du smage mere, så vælg nogle gode råvarer. Vælg kvalitet frem for kvantitet. Du vil mærke det i smagen.

Gør dig også umage med at lave pizzaen. Det betyder noget, at bunden er ensartet, og at fyldet er ligeligt fordelt. Her er det igen kvaliteten, der er vigtigst. Så må det tage lidt ekstra tid. Din ægte napolitanske pizza vil være det hele værd.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.