Connect with us

Bolig

Sådan kan du indrette om loftslamper

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Loftslamper er gode, funktionelle redskaber til hjemmet, og det er ofte essentiel belysning. Men vidste du, at du kan indrette med dine loftslamper i mente, så de ikke bare er en nødvendighed?

Her kan du læse om, hvordan du integrerer dine loftslamper mere som dekoration end redskaber i din bolig. Meget er selvfølgelig afhængigt af, hvor du har stik og udlet, men ledninger kan med det rette værktøj trækkes diskret langs vægge eller loftet.

Midt i rummet eller ud til siden?

Loftslamper ses ofte midt i et lokale eller centreret om noget vigtigt, for eksempel spisebordet. Men du kan også bruge en loftslampe som siddebelysning ved sofaen eller til at skabe mere diskret belysning.

Ved at bruge loftslamper i stedet for gulvlamper, gør du det nemmere for dig selv at rengøre, og du giver rummet en følelse af lethed. Hvis der ikke er så mange ting, der fylder på gulvet, virker lokalet mere åbent. Dét giver også adgang til at indrette med flere ting og dekorationer, du godt kan lide.

Hvis du vælger at bruge loftslamper som dekoration, kan du med fordel vælge lampeskærme, der er lidt mere dekorative. Det kan være pendantlamper eller lampeskærme i form af figurer, for eksempel stjerner.

Jævnt lys eller hyggebelysning?

Hvis du vil have et lys, der er spredt jævnt ud i lokalet, så find loftslamper, der blotter pæren mere, og centrer dem så vidt som muligt. Du kan finde mange muligheder på LEDProff, hvor du også kan lade dig inspirere.

Hyggebelysning er ofte mere dæmpet, og du kan evt. se efter en lysdæmper, så du selv kan skifte nuancer og lysets kraftighed, som du ønsker det. Det kræver ofte specielle pærer og en smule teknisk viden, men det er bestemt ikke noget, der kun er rettet mod eksperterne.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.