Connect with us

Bolig

Sådan planlægger du den perfekte bryllupsfest

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Brylluppet er en hel særlig begivenhed, der bringer mange følelser frem. Glæde, nervøsitet og kærlighed. Det er også en begivenhed, der for mange kan føles overvældende, når det kommer til planlægningen. Man har ikke prøvet noget lignende før. Det er ved brylluppet, at man giver den helt gas med lækker mad, det stiveste outfit og pynt og blomster i lange baner. Det skal være en dag, der giver uforglemmelige minder – og gerne en fest, som gæsterne også husker tilbage på i mange år frem som en god begivenhed. Hvis du så småt er gået gang med bryllupsplanlægningen, så læs med videre her og få inspiration til at planlægge den perfekte bryllupsfest.

Hvordan skal bryllupsfesten afholdes?

En bryllupsfest kræver rigtig meget planlægning. Der skal findes lokaler, udvælges mad, pynt og meget mere. Det første punkt er at finde ud af, hvilken type bryllupsfest i ønsker. Skal det være ved stranden i bare tæer, derhjemme i et havetelt eller i lejede lokaler? Hvilket tema ønsker i? For nogle er den minimalistiske stil oplagt, hvorimod andre går all in på pynt og farver. Hold bryllupsfest i fysiske lokaler, hvis I gerne vil gøre planlægningen og afholdelsen af festen mere simpel.

Overlad besværet og det praktiske

Ved at holde festen et sted, der både tager sig af borddækning, servering, madlavning og oprydning, kan I som brudepar læne jer tilbage og bare nyde dagen. Outsourcer man disse opgaver til mange forskellige, er der større risiko for, at noget går galt og planen forskydes. Samtidig skal I som par hele tiden holde øje med, om alle følger tidsplanen, så alt går i hak. Ved at holde festen et sted, hvor det er muligt at købe hele pakken, er det andres ansvar at holde øje med, at alt forløber efter planen.

Mange finder det romantisk at være nær stranden og havet. Vil I gerne have dette element med, er det muligt at finde en god restaurant, der ligger i disse omgivelser. Derved kan I få taget bryllupsbilleder ude ved de smukke bølger og idylliske klitter, mens selve festen foregår i flotte og fornemme lokaler. Gæsterne kan gå en lille tur langs vandet efter maden, eller brudeparret kan gå en romantisk tur langs vandet i solnedgangen.

Gennemført bryllupsfest

Der skal gerne være en rød tråd gennem det hele. Brudekjolen og pynten skal gerne passe sammen. Man kan aldrig gå ned på blomster til et bryllup. Skal der være flotte naturblomster i syltetøjskrukker på bordet? Eller er I mere ude i høje vaser med overdådige røde roser? Levende lys i alverdens afskygninger er med til at skabe en skøn og romantisk stemning.

Nu kommer vi til valget af menuen. Det kan være en fordel at tage ud på stedet og gennemgå denne med personalet, ligesom man ofte kan få smagsprøver af bryllupskagen. En menu ti et bryllup består typisk af:

  • Let forret
  • Hovedret
  • Dessert
  • Natmad

Forretten består ofte af fisk og skal fungere som en let appetizer. Hovedretten består typisk af en form for steg med flere forskellige slags tilbehør og salater. Det står naturligvis frit for at vælge lige præcis den menu, I har lyst til. Sammensæt den ud fra jeres ønsker – ikke ud fra gæsternes. Natmad er en mindre fin anretning, der kan indtages sent på aftenen. Husk også, at bryllupskagen kan fungere som en del af dekorationen af lokalerne – sørg for, at den passer ind i forhold til temaet.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.