Connect with us

Bolig

Sådan vælger du det rigtige mobilabonnement

Udgivet

i

Mobilabonnement

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et mobilabonnement skal matche dit forbrug, men det kan være svært at gennemskue, om du har det rigtige abonnement.

Her er 5 tips til at undgår at betale for meget for din mobilpakke.

 

Smartphonen bruger langt de fleste dagligt, men hvor ofte? Hvor mange timer snakker du om måneden? Hvor mange sms’er får du sendt Og hvor meget data(GB) bruger du om måneden?

Hvor meget du bruger afgør, hvilket mobilabonnement du skal vælge. Hvis abonnementet giver dig mere tale, data og sms, end du bruger om måneden, så ved du at du betaler du for meget for abonnementet.

For at finde et billigere abonnement kræver det derfor, at du først og fremmest tjekke dit behov.

På din nuværende teleudbyder hjemmeside, burde du kunne se,, hvor meget du taler, sms’er, og hvor meget data du bruger om måneden.

1. Notér hvor meget du bruger i:

  • Tale
  • Mobildata (ikke wi-fi!)
  • SMS

2. Gå til en prissammenligningsside på nettet og indtast dit forbrug

Prissammenligningssider kan hjælpe dig med at få indblik i priserne på mobilabonnementer og hvor du kan finde det billigste mobilabonnement

3. Vælg abonnementet, som ligger tættest på dit forbrug.

Streaming-tjenester som Netflix, HBO, Spotify eller Tidal kan indgå i dit abonnement.
Det kan være en fordel at få med.

4. Bindingsperioder: Hvor lang tid er du bundet?

Bindingsperiodene kan binde dig fast til et abonnement i f.eks. 30 dage, 6 måneder eller være helt uden bindingsperiode.

Find ud af, hvornår du er færdig  med dit nuværende abonnement., og hvor lang tid du vil være bundet af det nye abonnement.

5. Gennemgå dit mobilabonnement ofte.

Dine mobilbehov og abonnementerne hos teleselskabernes ændrer sig hyppigt. Tjek derfor ofte, om dit abonnement lever op til dit forbrug og behov.

Tjek desuden om andre teleselskaber har oprettet et ny abonnement, der passer dig bedre.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.