Connect with us

Fagfolk

Sådan håndterer du din sorg

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At miste nogen af dem man holder af, er noget af det sværeste, man kommer til at skulle gå igennem her i livet. Men det er noget, vi sandsynligvis alle kommer til at opleve på et tidspunkt.

Der er heldigvis råd til, hvordan man kan håndtere og lære at leve med sin sorg. Læs med her, og kom lidt lettere igennem sorgen.

Tal med nogen om det

Der er ingen, der kan komme igennem noget helt alene. Det er derfor essentielt for at takle sin sorg, at du snakker med nogen om det.

Det kan være, at du har en god veninde, en forælder eller andre, men ellers kan det være nødvendigt at tage kontakt til en psykolog.

Lær at acceptere tabet

For at komme på den anden side af en hård sorg, er det nødvendig at acceptere tabet. Det kan være svært, men det er nødvendigt. Mange oplever, at de først helt forstår tabet, når de ser den afdøde ligge i kisten. Nogle oplever også, at de pludselig glemmer, at personen er død. Pludselig prøver de at ringe personen op eller føler, at de ser ham eller hende på gaden.

Det er helt naturligt, og det tager tid at acceptere et stort tab. Tag dig god tid.

Du skal ikke igennem sorgen

Det er helt instinktivt, at man tænker, at man skal over sin sorg så hurtigt som muligt. Men så let er det desværre ikke. Det er en sandsynlig realitet, at du aldrig kommer til at føle dig helt som dig selv igen. Man siger som tommelfingerregel, at det tager omkring seks måneder at komme over en sorg, men du må ikke holder det over dig selv, hvis det tager længere tid for dig. Alle håndterer sorg individuelt.

Få hjælp fra en bedemand

Hvis du var meget tæt på den afdøde, kan det være en nødvendigt at bruge en, der kan hjælpe med at stå for begravelsen. Her kan det være en enorm fordel at få hjælp fra en bedemand. Der findes bedemand i alle byer, uanset om du skal bruge en bedemand i Rødding, Aarhus eller København.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.