Connect with us

Bolig

Styrk hygiejnen på kontoret og i boligen

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Efter corona er der kommet et øget fokus på god hygiejne. Dette er med fordel noget, som vi kan tage med os videre i den almindelig dagligdag. En god hygiejne har nemlig en række fordele.

God hygiejne forebygger nemlig smittespredning af diverse sygdomme.

  • Nys eller host altid i dit ærme eller et papirlommetørklæde. Især sidstnævnte kan anbefales, da du på den måde sikrer, at bakterierne ikke flyver rundt i hele lokalet.

  • Hold dine hænder rene enten med håndvask eller afspritning.

De rette midler til god håndhygiejne

Det er vigtigt, at man har de rette midler til god håndhygiejne. Dette gælder især på arbejdspladsen, hvor man er samlet mange mennesker, som rører de samme ting dagligt. Især badeværelset kan være en rigtig bakteriefælde – her rører man ved det samme papir, håndtag, sæbeholder og meget mere.

Et godt step på vejen er at anskaffe sig Dettol sæbe til kontoret. En automatisk dispenser, som reducerer spredningen af bakterier. Her slipper man for at komme i kontakt med en almindelig sæbe, som mange har rørt. Den doserer nemlig sæben automatisk uden berøring, man skal blot holde hånden under dispenseren.

Husk desuden at vaske hænder regelmæssigt, og ikke kun når du har været på toilettet.

  • Vask hænder når du har pudset næse, nyst eller hostet.

  • Vask hænder efter du har rørt ved kæledyr.

  • Vask hænder efter og før håndtering af fødevarer – især råt kød.

  • Vask også gerne hænder efter du har været ude at handle. Her er du kommet i berøring med mange andre mennesker og deres bakterier. Dette gælder også ture med offentlig transport.

  • Vask hænder efter havearbejde samt sortering af affald.

Husk derudover at vaske hænderne grundigt. Som minimum 20 sekunder ad gangen. Derudover sørg altid for at holde det pænt og rent – især de bakteriefyldte steder såsom køkkenet og badeværelset.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.