Connect with us

Hjemmet

Vælg de rigtige måder at gøre huset mere miljøvenligt på

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det giver god mening at agere miljøvenligt disse dage. Særligt når det kommer til huset, hvor man både kan skåne miljøet og spare mange penge, hvis huset er højisoleret og opvarmes på bedst tænkelig vis.

Vi bringer her nogle gode råd til, hvordan man kan spare penge i hjemmet og samtidig være mere grøn.

Opvarm huset effektivt og billigt

Det kan koste mange unødvendige tusinde kroner, hvis man bruger en gammel form for opvarmning, og desuden vil det ofte være en outdated form for fyring, som belaster vores miljø.

Af samme årsag giver det endnu bedre mening at skifte til en miljøvenlig opvarmningsform, hvormed man selvfølgelig sparer på sine penge, da man ikke skal bruge lige så mange og lige så dyre ressourcer på at varme huset og sit brugsvand op.

Derfor er der også rigtig mange mennesker, der skifter deres gamle oliefyr ud og investerer i et biofyr eller en anden form for miljøvenlig opvarmning – som for eksempel jordanlæg eller solceller.

Disse opvarmningsmetoder er nærmest CO2 neutrale, og så bruger de betydeligt mindre økonomiske ressourcer, samtidig med at de er effektive.

Det koster naturligvis en del penge at få installeret et nyt anlæg, men de er tjent hjem i løbet af en årrække, hvorefter der er tale om ren gevinst.

Sørg for at huset er isoleret

Når nu du har brugt penge på at varme huset op, ville det være ærgerligt, hvis den varme straks forsvandt ud igennem væggene eller loftet.

For at undgå dette skal du sørge for, at dit hus har den rette mængde isolering i væggene, i etagedæk og på loftet.

Sørg desuden for, at den type isolering du har, er velfungerende og nutidig. For eksempel er meget ældre isolering ofte faldet sammen i de gamle huse, hvilket efterlader dem med uisolerede områder i væggen, der tillader varme at slippe ud, ligesom de kan skabe kuldestråling og resultere i et dårligere indeklima.

Husk, at hvis du er i tvivl om både opvarmningskilde og isolationsevnen i dit hus, kan du søge hjælp hos alt fra lokale håndværkere til arkitektstuer. Her kan de fotografere termisk og udarbejde en rapport, hvormed du ved, hvor du skal sætte ind.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.