Connect with us

Restauranter

Vælg den bedste restaurant i midten af landet

Udgivet

i

Restaurant Odense

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Bor du nær Danmarks tredje største by Odense, eller er du på et kort visit i nærmere fremtid, så får du her et tip til hvor du skal vælge at spise næsten gang du vælger at spise ude i Odenses smukke gader og stræder. Odense by er fyldt med skønne restauranter, og kan byde alt hvad hjertet begære, men der er én restaurant, der er helt ekstra ordinær. Det er en restaurant som man ikke må undgå at aflægge et besøg, når man nu er i byen – især hvis du ikke befinder dig i Odense så tit. Vi tør derfor godt sige, at den må være den bedste restaurant i Odense.  Restauranten hedder Olufs Bagers Gård, og ligger i lækkert område blandt nogle af Odenses ældste bygninger.

Idyllisk restaurant med masser af historie

Restaurant Oluf Bagers Gård er en smuk, og meget vedligeholdt bygning, som er omgivet at bygninger, som er fra sammen tid som restaurantbygningen selv er. Dette giver hele området en helt exceptionel smuk omgivelse, og man føler at man bliver taget tilbage i tiden. Bygninger stammer oprindeligt fra 1586, hvor købmanden Oluf Nielsen Bager opførte bygningen, hvor efter bygningen både har fungerede som købmand, trykkeri samt kommunebygninger. Efter mange års brug, er det så i dag blevet til en af Danmarks smukkeste restauranter, som bl.a. servere de lækreste á la carte retter til deres gæster.

Meget mere end en restaurant

Udover at fungere som restaurant, så tilbyder Oluf Bagers Gård også andre former for services. Du kan bl.a. afholde et helt selskab inde i én af deres unikke selskabslokaler, som er smuk indrettet, med en blanding af den gamle og nymoderne nordisk indretning. Derudover kan du også få mad ud af huset, hvis du skal holde selskabet derhjemme, men bare ikke kan undvære deres lækre retter på middagsbordet.

 

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.