Connect with us

Bolig

Vælg den rigtige a kasse

Udgivet

i

hæve sænkebord

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er nok ikke nogen, der ønsker ufrivilligt at skulle ud og finde et nyt arbejde. Alligevel er det realiteten for mange tusinde danskere, der hvert år mister deres arbejde, af den ene eller anden grund. De sidste par måneder har corona krisen betydet, at endnu flere er kommet til at stå i den uheldige situation, at de har mistet deres arbejde, og nu skal finde et nyt.

Hvis man ellers har været fornuftig, er man medlem af en a-kasse, og er dermed sikret en vir form for økonomisk sikkerhedsnet. Hvis man ikke allerede er medlem af en, så bør man melde sig ind hurtigst muligt. Corona krisen har vist os, hvor hurtigt der kan blive vendt op og ned på livet som vi kender det. Det er bestemt heller ikke utænkeligt, at sådan noget til kunne ske igen en gang i fremtiden. Mange har lært på den hårde måde, hvad det vil sige ikke at være medlem af en a-kasse.

Nu er du forhåbentlig blevet overbevist om, at du skal være medlem. Nu skal du så bare finde ud af, hvilken en a-kasse der er den rigtige for dig. Her skal du for det første kigge på din branche. Der findes stort set ikke den branche, der ikke har en a-kasse der passer til. Uanset om du er lærer, tømrer, kontoransat, læge, tekniker, leder, akademiker eller noget helt ottende, så er der en der passer. Du kan finde en oversigt over a-kasser her.

Derfor betyder din branche noget

Reglerne for at modtage dagpenge, er ligesom satserne de samme uanset hvilken a-kasse man er medlem af. Man kan derfor også fristes til at tænke, at det er ligegyldigt, hvilken en man vælger.

Det man skal huske på, er at ens a-kasse kender ens branche rigtig godt, og derfor har de bedste forudsætninger for at hjælpe en videre og finde et nyt job. Det er naturligvis i a-kassens absolutte interesse, at man er arbejdsløs så kort tid som muligt. Jo hurtigere man kommer i arbejde, jo bedre er det økonomisk for både dig og a-kassen. Derfor skal man også vælge en a-kasse der kender ens branche så godt som muligt.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.