Connect with us

Bolig

Vælg den rigtige anneks til haven – design den selv

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vælg den rigtige anneks til haven – design den selv

Drømmer du også om at have et ekstra rum at søge tilflugt i, slappe af i, motionere i, arbejde hjemmefra i – eller hvad du nu ellers ville kunne bruge dit anneks til (hint: grænserne er endeløse!)?

Så er du heldig, for vidste du godt, at det faktisk ikke er særlig svært at designe sit helt eget anneks?

Størrelsen betyder noget

Når det handler om størrelse på dit anneks, så skal du overveje en række ting: Hvor stor er din have? Hvad er formålet med annekset? Skal det kunne huse flere?

Hvis du fx ønsker at bruge dit anneks i haven til hjemmekontor, så er det sikkert tilstrækkeligt at designe et anneks på 2*3 meter. Skal annekset derimod bruges til en sauna, ja så er det nok rart, at I ikke skal sidde alt for tæt.

Vægpaneler

Når man designer sit eget anneks, kommer man også til at have indflydelse på dets vægpaneler. Også her spiller anneksets funktion en rolle. Hvis dit anneks fx skal bruges som ekstra, overdækkede udendørs siddepladser til de varme dage, så kan det måske være meget rart, hvis annekset kun har én fuldt dækkende vægpanel – så har man lidt læ, men mærker stadig vinden.

Skal annekset derimod kunne bruges i alt vind og vejr, er det måske rart at montere vægpaneler med isolering – eller bliver det ikke motiverende at bruge i vinterhalvåret!

Tagrender

Nogle vælger at få installeret tagrender i sit anneks. Er det en god idé? Det kan det være, hvis du har et sted, nedbøren kan løbe hen.

Form

Et anneks kan have mange forskellige former, og hvor meget det spiller sammen med dets funktionalitet – det er helt op til dig. Det er måske ikke alle, der gerne vil have et minimotionscenter med glasvinduer, men andre ville sikkert elske det. Det samme kan siges om hjemmekontoret: Nogen ville nok elske at kunne sidde og kigge ud i naturen, mens andre ville finde det forstyrrende for arbejdet.

Dit personline anneks

Men det er netop også denne frihed, der er idéen med annekset. Du kan bruge det, lige som du vil.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.