Connect with us

Livsstil

Vælg den rigtige antiage behandling

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vælg den rigtige antiage behandling

Rynker og linjer kan være med til at gøre os udtryksfulde. Men det er ikke alle linjer og rynker, vi er lige glade for. Udvalget af antiage-behandlinger er stort – og det er et enormt populært marked.

Men hvad skal man vælge?

Lam dine muskler med botox

Botox er faktisk ikke andet end et mærke. Det er lidt ligesom, at vi siger “cleenex”, når vi mener lommetørklæde. Men botox er mærkevarenavnet på giften botulinum toxin type A.

Det er altså en slags gift, man vælger at sprøjte ind i huden for at reducere fremkomsten af rynker. Botox reducerer nemlig evnen til, at musklerne kan trække sig sammen – altså til at du kan bevæge dit ansigt fuldt ud. Det er en lokal lammelse, hvilket betyder, at det ikke påvirker resten af kroppen, men kun lige dér, hvor giften er sprøjtet ind.

Botox er særligt popoulær at få i den, man kalder “bekymringsrynken”, dvs. der hvor man rynker mellem øjenbrynene – især når solen skinner. Botox bruges også til at behandle folk med spastiske lammelse, så den har også andre formål end de rent æstetiske.

Fuld din hud ud med restylane

Restylane er et blandingsprodukt, som hovedsageligt består af hyaluronsyre. Det er en syre, der findes naturligt i huden, men som produceres mindre i takt med, at vi bliver ældre. Restylane fokuserer, som botox, på det enkelte område.

Restylane er en klar gel, som føres ind i huden med en nål. Der hvor restylanen påføres, vil den “fylde huden ud”, hvorfor produktet også går under betegnelsen “filler”.

Restylane bruges måske særligt i panden, rundt om munden og under øjnene, hvor de første alderstegn begynder at vise sig.

Hvad hvis jeg ikke vil have noget sprøjtet ind?

Selvom botox og restylane begge er enormt populære behandlinger, så er det mange, der vælger det fra. Det kan både være, fordi det er dyre (men stadig upermanente) behandlinger, men det kan også være fordi, der er noget over det, der føles for falskt.

Man kan undgå behandlinger som disse, hvis man blot tager sine forbehold. Rådene er universelle: Husk solcreme, undgå cigaretter og find en creme med gode antiage egenskaber.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.