Connect with us

Gadgets

Vælg den rigtige bil

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man står og har brug for en ny bil, så er der specielt et spørgsmål, der melder sig før alle andre. Skal man investere i en brugt bil eller skal man investere i en helt ny bil? Der er både fordele og ulemper ved begge dele. Vi har samlet både fordele og ulemper ved begge dele i denne artikel, så du har alle forudsætninger for at tage det rette valg.

Nye biler

Der er en del fordele ved at investere i en helt ny bil. Du får den leveret med nyvognsgaranti, og du skal derfor i mange år kun betale serviceomkostninger. Du kan køre langt, inden du skal have skiftet dæk, kobling, udstødning eller lignende, og du kan selv bestemme, hvordan bilen bliver vedligeholdt. Du kender med andre ord hele bilens historie.

Der er dog også ulemper ved at købe en ny bil. Den største er selvfølgelig den kæmpe udgift, som det er at investere i en helt ny bil. Det kræver i de flestes tilfælde et billån. Derudover er der også den ulempe, at markedet kan ændre sig over de år, hvor du ejer bilen. Det kan betyde, at når du sætter dig for at sælge bilen igen, så kan du stå over for en stor afskrivning.

Brugte biler

Der er også en del fordele ved brugte biler. Den største er selvfølgelig prisen. Markedet har i mange tilfælde presset en lidt dyrere bil hurtigt ned i pris, så du kan få en større bil med bedre komfort til en lavere pris end hvad du kan få en mindre ny bil for. Derudover vil en brugt bil have tabt forholdsvis mindre end en fabriksny bil, når du vælger at sætte den til salg efter nogle år.

Der er dog også nogle ulemper ved brugte biler. Brugte biler har oftest kun 24 måneders reklamationsret, men ofte ingen eller meget kort garanti. Den har mange år bag sig, og det er ikke sikkert at du får hele dens historie med. Du kan derfor risikere at bilen går mere i stykker end en ny bil. Derudover kan markedsværdien også hurtigt ændre sig, hvis der kommer en ny model på markedet.

Hvis du leder efter en bil, kan du med fordel kigge på brugte biler i Haderslev ved LAB Car Service. De har et stort udvalg til gode priser.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.