Connect with us

Bolig

Vælg den rigtige bog app

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det kommer til at læse bøger, så er der sket en stor udvikling over de seneste år. Vi læser nemlig færre fysiske bøger – vi køber i hvert fald færre bøger. Det betyder dog ikke nødvendigvis at vi bliver mindre literære. Der er nemlig en stor stigning, når det kommer til salget og streamingen af e-bøger. Et sted hvor der er endnu mere fart på udviklingen, er når det kommer til lydbøger. Rigtig mange af os er nemlig vilde med den “nye” måde at høre bøger på.

Lydbøger har naturligvis eksisteret i mange årtier, og man har kunne få lydbøger på kassettebånd i 70’erne og 80’erne, senere på cd’er. Så det er ikke ligefrem noget spritnyt. De er dog blevet meget mere udbredte over de sidste årtier, da de er blevet billigere og mere tilgængelige via apps.

Der findes mange forskellige apps der udbyder lyd og e-bøger. De største spillere på markedet er uden tvivl Mofibo, Bookmate og Saxo. Hvem af dem man vælger er dog ikke helt ligegyldigt. Indholdet er nemlig ikke helt det samme, så der er forskel på, hvad man egentlig får for sine penge.

Bookmate er primært blevet udbredt fordi den har været en del af telefon abonnementer som Telmore Play, som flere hundrede tusinde danskere benytter sig af. Mofibo var blandt de første til at komme med en abonnementstjeneste og derfor også samlet en masse brugere.

Der findes nok ikke mange danskere, der ikke kender Saxo. Det er uden sammenligning den største online bogforhandler, og nu er det altså også en bog streaming tjeneste. De har derfor også mulighed for at tilbyde unikke ting, som de andre ikke kan. Bliver man Saxo premium bruger, får man nemlig ikke kun adgang til tusindvis af lydbøger og e-bøger. Man får også rabatter og gratis fragt, hvis man køber fysiske. Der er med andre ord gode grunde til at overveje denne, frem for de andre.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.