Connect with us

Børn

Vælg den rigtige efterskole

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vælg den rigtige efterskole

Der findes mange forskellige efterskole at vælge mellem i Danmark. Hvis det er tid til, at du skal på efterskole, så skal du til at overveje, hvilket efterskoleliv du ønsker.

Idrætsefterskolen

Måske du elsker gymnastik, boldspil, spring eller andet, der kræver motoriske evner og udholdenhed? Så kan det være, at en idrætsefterskole er det helt rigtige valg for dig. Du skal dog virkelig elske at bevæge dig og have lysten til det – mange bliver overrasket over, hvor meget man faktisk skal lave, når man går på idrætsefterskole.

Den kreative efterskole

Det kan også være, at du har et mere kreativt sind, som nyder at male og konstruere. Der er mange efterskoler, der er målrettet folk som dig. Du kan med garanti også lære mange nye kreative projekter, som fx strikning, hækling, filtning, syning eller lignende. Og så er det jo altid fedt at lave noget, man også kan bruge senere.

Den sproglige efterskole

Det kan også være, at du er en rigtig sprognørd. Hvis det er tilfældet, så kan du med fordel kigge efter en Cambridge efterskole. En Cambridge efterskole, er en efterskole, som tilbyder, at man kan tage et Cambridge engelsk bevis. Navnet stammer fra det populære universitet, Cambridge, der er placeret i England.

Et Cambridge engelsk bevis har højt præstige. Undervisningsmetoden kommer fra universitet i England, som er kendt for sit høje niveau. Det betyder også, at beviset gælder på lige niveau, uanset hvor henne i verden, du præsenterer det.

Der er forskellige versioner af Cambridge engelsk, som du kan vælge alt efter, hvad passer bedst til dig.

IGCSE er et undervisningsprogram, hvor du bliver undervist i dine almindelige skolefag, som fx matematik og historie – bare på engelsk. Den anden version af Cambridge engelsk kaldes Cambridge assesment english. Forskellen mellem de to er, at den sidstnævnte tilbyder en dybere sprogforståelse. Du vil dukke dybere ned i sproget og fx lære forskellen på formelt og uformelt engelsk.

Et Cambridge engelsk bevis skal forstås som et kvalitetsstempel. Det er et bevis, du fx kan tage med til en fremtidig arbejdsgiver for at bevise dine engelske kundskaber.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.