Connect with us

Fagfolk

Vælg den rigtige lokation til firmamødet

Udgivet

i

Firmamøde

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når I som virksomhed skal holde konference, er den rigtige lokation meget vigtig. Lokationen kan i værste tilfælde betyde, om konferencen bliver en succes eller en fiasko. Hvis der skal sendes et bestemt budskab ud eller fremlægges en ny strategi, er det vigtigt at lokationen ikke påvirker deltagerne negativt. Det kan være at forholdene er så dårlige at koncentrationen, hos deltagerne, bliver forringet. Hvis I vil finde den rigtige lokation til firmamødet, skal I ikke kun tænke på hvad lokalerne har at byde på, men også hvordan de omkring liggende omgivelser er.

Konferencer og firmamøder

Hindsgavl Slot er et godt sted at have sin konference eller firma møde. De har historiske lokaler omgivet af smuk natur. Der er flere forskellige lokaler, som kan rumme møder for store såvel som små virksomheder. De har både styr på at kunne hjælpe til med planlægningen og teknikken til mødet. Skulle der være brug for at holde en konference over flere dage, er dette ikke noget problem. Deltagerne har mulighed for at overnatte hos Hindsgavlslot og få et dejligt ophold. De kan lade batterierne op og være udhvilet til næste dag.

Flotte omgivelser

De flotte og eksklusive omgivelser vil uden tvivl gøre både mødet spændene og ikke mindst eventuelle pauser der måtte være. Dette er med til at skabe en positiv energi på hele mødet. Den positive energi er med til at skabe proaktivitet og resultater.

Det nyste udstyr

Både indretning og av- og it-udstyr spiller sammen og er af det nyste. Og skulle der være brug for hjælp til opsætning eller, under mødet, så står der personale klar til at give en hjælpende hånd. Hindsgavlslot vil gerne sikre sig at virksomheden får den bedste konference eller firma møde, som overhovedet muligt. Servicen er derfor i top og kompromisløs.

To kåringer

Hindsgavlslot ligger på Fyn i Middelfart og er kåret som årets møde- og evnet sted i kategorien bedste lokalter, 2018. Derudover er det også kåret som årets konferencecenter, 2018. Dette er et kvalitetstempel på at Hindsgavlslot er det helt rigtige sted at vælge til firma møder.

Hindsgavlslot består i dag af 120 værelser, 16 moderniseret mødelokaler og restaurant. Det hele er med til at give en unik oplevelse og en unik energi til firmamødet.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.