Connect with us

Bolig

Vælg den rigtige måde at bruge tiden på

Udgivet

i

Rengøring

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At vælge at bruge tiden rigtigt er nok det de fleste af os stræber efter. Så hvis vi kan spare tid på de kedelige og trivieler opgaver, så kan vi bruger mere tid på det vi holder mest af og være sammen med familier og venner i stedet.

Det at gøre rent i hjemmet er for mange blandt en af de kedeligste opgaver og, men noget som jo skal gøres uge efter uge. Faktisk så tager rengøring ikke bare timer, men hele dagene af vores kostbare tid hvert år. Hvis man f.eks. vasker 4 gange om ugen, bruger du 18 dage hver år alene på tøjvaske. Hvis du læser denne artikel vi du får reduceret den tid, du bruger rengøring. Vi har samlet 3  praktiske tidsbesparende tips, som vi gerne vil dele. Lad os slå fast at den bedste løsning naturligvis er at hyre professionel rengøringsfolk som tager sig af privat rengøring i private hjem. Vælger du ikke denne løsning, så kan du selv gøre en del  i dagligdagen som spare til i rengøringen:

 

  1. Noter rengøring i 15 minutter hver dag ind i kalenderen.

En nem måde at spare tid på, er ved at gøre lidt rent hver dag. Hvis du bare bruger 10-15 minutter hver dag, kan man spare meget tid i længden. Hvis man så også noterer, hvad og hvor man skal gøre rent, og så får ryddet op på forhånd, så kan man virkelig få forøget sin produktivitet markant.

 

  1. Start oppe og arbejde nedad.

Tyngdekraften påvirker det meste, også støv. Afslut med gulvene, så du ikek skal gøre rent to gange.

 

  1. Gør rent efter dig, når du arbejder.

Dette er en særdeles effektiv måde at spare timer, når man gør rent.  Især når det kommer til køkkenet og badeværelset. Når man laver mad, skal man tørre overflader af, mens man sætter tingene på plads fra f.eks. opvaskemaskinen. Rengør komfuret, så snart der spildes. Det vil gøre pletteren ikke gro fast efter aftensmaden.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.