Connect with us

Bolig

Vælg den rigtige mobiltelefon

Udgivet

i

Mobiltelefoner NY

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du skal vælge den helt rigtige mobiltelefon, er 3 områder du skal tænker over.

Lær nogle grundlæggende forskelle mellem operativsystemer.

iPhone (iOS) er kendt for sin brugervenlighed, sikkerhed og gode integration med andre Apple-produkter.

Android er forbundet med dets integration af Googles tjenester, dets evne til at blive tilpasset og er typisk billigere end iPhone.

Windows-telefoner er ikke så almindelige, men formidabel i integration med andre Microsoft-produkter og så tilbydes er meget avancerede kamera-software på visse modeller.

Hvis du kan, prøv en enhed i en butik. Det vil give dig en fornemmelse af brugerfladen og en fornemmelse for de forskellige operativsystemer.

 

Find prisklassen for din mobiltelefon.

iOS-telefoner (iPhones) er typisk dyrere end deres Android-kolleger. Blandt telefonproducenter er Apple og Samsung typisk blandt de dyreste, mens HTC, LG og Motorola har tendens til at producere billigere telefoner.

Husk på at den bedste mobiltelefon ikke nødvendigvis er den dyreste.

Telefoner er til tider subsidieret, når de købes sammen med et telefonabonnement med kontrakt eller nogen gange endda helt “gratis”. Dette forpligter dig normalt til en længere periode til et bestemt abonnement , som sjældent er blandt de billigste. De er uanset om du køber iPhone, Androidt eller Windows telefoner. Du kan dog godt afmelder det låste abonnement, men så skal du som regel betale et gebyr for tidlig afbestilling.

 

Tænk over hvilke enheder og software, du allerede ejer.

Hvis du allerede ejer en tablet eller computer, vil du få den bedste integration med dine andre tjenester og software ved at købe en telefon med tilsvarende styresystem (f.eks. Apple-computere og iPads er ofte kompatible med iPhone-apps). Bemærk dog, at alle telefoner kan oprette forbindelse til og fungere sammen med næsten ethvert computersystem.

Hvis du er seriøs MS Office eller Google-bruger, får du den bedste integration og support hvis du køber en Android-telefon (bemærke dog, at både Microsoft og Google også producerer deres mest populære apps til det konkurrerende operativsystem 🙂

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.