Connect with us

Fagfolk

Vælg den rigtige oversætter

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange teknikker og appelformer at holde styr på, når der skal skrives noget a la et produktblad, for at få solgt firmaets produkter ved hjælp af ordentlig markedsføring. Der er ikke kun selve formuleringerne, designet og længden at tænke på. Også målgruppen ift. nation m.m. skal med i overvejelserne.

Oversættelse for større kundekreds

Med hensyn til målgrupper er de vidt forskellige, ift. hvilket produkt der skal sælges, og hvor man befinder sig henne i verden. Befinder dit firma og produktionen af dine/jeres produkter sig i Danmark, kan det for eksempel være en god idé i hvert fald at starte med at sælge produktet i Europa og ikke i Japan. Det giver rimelig god mening, men med markedsføring hører sprogbarrierer altså også. Vil du gerne nå ud til større dele af eksempelvis Europa, kan det være, at du skal have hyret en dansk til engelsk oversætter. Det kan du bl.a. finde hos https://dotranslations.com/engelsk-oversaetter/. For at vælge den rigtige dansk til engelsk oversætter skal du tænke på, hvor mange penge du vil af med for tjenesten, og hvor professionelt arbejde du vil have udført. Det er tænkeligt, at du gerne vil have en oversættelse, der er lagt fornuftig og reel tid i, når du og din virksomhed vælger at bruge penge på det. Da skal I sandsynligvis regne med en højere pris end for mere mangelfuldt arbejde.

Oversættelse til flere sprog

Ikke kun engelsk er det praktisk at få oversat et produktblad eller andet til. Hvis det er Europa, du vil vække opmærksomheden i, kan det virke bedre, hvis du også får det oversat til diverse europæiske sprog. Ikke alle lande har lige stort fokus på i skolen at lære engelsk. Derfor vil der være en stor andel, der ikke vil kunne forstå det, hvis der kun er oversat til engelsk. Det vil man kunne miste mange potentielle kunder på.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.