Connect with us

Fagfolk

Vælg den rigtige personlige træner

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Personlig træning bliver mere og mere populært. Det er der mange grunde til. Mange vil for eksempel gerne lære at træne rigtigt, så de træner mere effektivt. Andre har mere brug for et spark i røven for at komme i gang. Uanset, hvad grunden er til at benytte sig af en personlig træner, så kan det være alle pengene værd – når man vel og mærke vælger den rigtige personlige træner. Læs med her og find ud af, hvordan du vælger den rigtige personlige træner.

Kemien skal være der

Ligesom det ikke er alle mennesker, som du vil svinge godt med, så vil det heller ikke være alle personlige trænere, som du svinger godt med. Kemien skal være der – ellers vil det miste sin effektivitet. Hvis du ikke kan lide din personlige trænere, så vil du jo nok heller ikke dukke op – og du kommer ikke i form af at aflyse samtlige aftaler med en personlig træner. Det kan derfor være en rigtig god idé at benytte sig af det tilbud, som mange personlige trænere tilbyder, nemlig en gratis første træningstime. Her kan du lære den personlige træner at kende og finde ud af, om kemien er i orden. Du vil også hurtigt finde ud af, hvordan denne personlig træner håndterer sit arbejde og motiverer dig, hvilket er meget vigtigt, hvis du skal træne med denne person til dagligt.

Prisen skal selvfølgelig også passe

Prisen på en personlig træner kan variere meget – og det er ikke i alle tilfælde at pris er lig med kvalitet. Det er derfor ikke nødvendigt at gøre sig fattig for at få råd til en personlig træner. Det er dog en god idé at undersøge priserne på forhånd. Nogle personlige trænere tager f.eks. betaling pr. måned, imens andre tager betaling pr. time – og du ved selvfølgelig bedst, hvad der giver mening for dig i forhold til, hvor ofte du træner og hvor mange penge, du har til rådighed til dette.

Når det er sagt, så er der faktisk mange personlige trænere derude, som er meget fair med deres priser. Return Gym i Valby tager f.eks. kun 375 kr. pr. træningstime med en uddannet og professionel personlig træner. Det er derfor ikke nødvendigt at bruge alverdens penge på en personlig træner – og det gør det selvfølgelig også tilgængeligt for mange flere, når vi taler priser i den prisklasse.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.