Connect with us

IT

Vælg det rigtige ERP system

Udgivet

i

Vælg det rigtige ERP system

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det handler om at vælge det helt rigtige ERP system første gang, når man kaster sig ud i at bruge så mange penge. Systemet skal gerne leve op til alle de forventninger, man har i virksomheden, og alle led i organisationen skal gerne få en smule nemmere arbejdsgange og arbejdsdage. Men hvordan finder man ud af hvilket system, der passer perfekt ned i virksomheden? Er det muligt selv at overskue alle afdelinger og finde den bedste løsning til dem – alene? Vi forsøger at komme med nogle enkle tips til, hvordan I vælger det rigtige ERP system til jeres virksomhed – første gang.

Få hjælp af en professionel

Vi har i forrige afsnit snakket om, hvorvidt det er muligt at overskue samtlige elementer og delelementer selv i virksomheden. Det er det til dels. Når det er sagt, bør man ofte rådføre sig med en professionel, som ikke har direkte tilknytning til virksomheden. Det gør, at rådgiveren kan komme med deres egne erfaringer fra tidligere cases uden at være farvet af virksomhedens historie.
Rådgiveren vil alt andet lige tage en dialog med nogle udvalgte medarbejdere for at høre lidt omkring deres behov og arbejdsgange. Det er trods alt dem, der kommer til at sidde med systemet til daglig. Det er derfor vigtigt at inddrage medarbejderne, når der skal investeres i et nyt ERP system.

Undersøg markedet

Undersøg markedet for de respektive systemer inden der tages en beslutning. Der findes en masse forskellige platforme, der kan mere eller mindre det samme, når man tager et hurtigt overfladisk kig. Men hvis man i stedet går lidt dybere ned i de forskellige muligheder, så opstår der pludselig store forskelle, der kan være altafgørende for oplevelsen af programmet.
Vi må derfor pege tilbage på det tidligere afsnit, hvor vi anbefaler at tage en snak med en professionel rådgiver. Det kan godt betale sig at investere lidt penge i rådgivning i denne sammenhæng.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.