Connect with us

Kontor

Vælg det rigtige hæve sænkebord.

Udgivet

i

hæve sænkebord

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du en kontormus som sidder meget foran computeren, så må du aldrig gå på kompromis med dit skrivebord, som du skal sidde foran. Stille siddende arbejde er i sig selv ikke sundt for din krop. Det er vigtigt at du sørger for at du skifte mellem dine arbejdsstillinger. Dvs. hvis du sidder meget ned, er det vigtig at du også stiller dig op af og til. Du skal derfor ikke have et alm. skrivebord, hvis du sidder meget bag det. For at skåne din krop mest muligt, skal du have et hæve sænkebord stående på dit kontor. Denne gør det muligt for dig, at skifte mellem dine arbejdsstillinger, da højden altid kan indstilles til stående eller siddende position. Her får du en række råd til hvordan du kommer hjem med det helt rigtige hæve sænkebord.

Har du en gennemsnitlig højde?

Hæve sænkeborde er enten kategoriseret som 2 eller 3 leddet, og her spiller din egen højde en væsentlig rolle, i udvælgelsen af dit hæve sænkebord. Er du en af dem, som er lidt højere end gennemsnittet, så er det vigtigt at du vælger en 3 leddet bord, da det kan nå nogle ekstra cm. i forhold til det 2 leddet. Er du omvendt en gennemsnitlig højde, vil et 2 leddet hæve sænkebord være passende til dig. Er i flere der skal bruge den, vil det selvfølgelig være en fordel, at tage hensyn til om nogle er højere end gennem snittet, da 3 leddet sagtens kan anvendes af alle.

 

Vælg selv dine elementer

Foretrækker du en bordplade af linoleum frem for en med træ, eller leder du efter en speciel form til dit stel? Du kan i de fleste tilfælde, selv vælge dine elementer til dit hæve sænkebord. Det er derfor og værd at foretrække, at du leder efter en leverandør som tilbyder dette.

 

Så når du skal ud og købe dig et hæve sænkebord til dit kontor, håber vi at du vil have disse råd i baghovedet, så du kan vælge det rigtige hæve sænkebord.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.