Connect with us

Bolig

Vælg det rigtige pillefyr

Udgivet

i

Ild

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi er efterhånden nået godt ind i november, og december og dermed vinteren venter lige om hjørnet. Det er derfor især nu, at vi for alvor skal i gang med at fyre op for vores radiatorer. Der findes et utal af forskellige måder at varme hjemmet op på, og i takt med at nye metoder er opdaget, og klimaændringerne er begyndt at spille ind, så vælger mange danskere nye innovative energikilder til opvarmning af deres hjem. Men igennem alle disse ændringer, så har pillefyret overlevet i efterhånden 20 år. I dag er pillefyret nemlig en stadig en rigtig god løsning, og da træpillerne er Co2-neutrale, så er løsningen også fremtidssikret. Lige nu er dette RTB Pillefyr blandt de bedste på markedet. Læs herunder hvad et godt moderne pillefyr skal kunne i dag.

Plads til mange træpiller

For at pillefyret skal kunne holde hele hjemmet varmt i længere tid ad gangen, skal der være plads til noget brændsel. Pillefyr er lavet sådan, at de langsomt brænder de træpiller som læsses ned i pillebrænderen. Men hvis der ikke er plads til særligt mange træpiller i fyret, skal man ud og hælde flere piller i ofte, hvilket er upraktisk.

Tjek fyrets status via app

Pillefyret så første gang dagens lys lang tid før smartphones og apps, men de har ikke overraskende fulgt med tiden, og i dag kan man kombinere de to teknologier. Med et RTB pillefyr vil man kunne følge med i pillefyrets status på sin app, så man ved hvornår det skal fyldes, og hvis der er noget galt med det.

Støjsvag og nem at gøre ren

Alle typer fyr larmer og sviner selvfølgelig, dette kan ikke undgås. Men et pillefyr kan hurtigt gå hen og blive rigtigt træls, hvis det larmer og sviner meget. Derfor gælder det om at vælge et som er nemt at gøre rent og som har en støjsvag kompressor.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.