Connect with us

Fagfolk

Vælg det rigtige whiteboard

Udgivet

i

Et whiteboard med tusser

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste stifter bekendtskab med tavler i løbet af deres første skoleår. Nogle skoler vælger at bruge de klassiske kridttavler, men efterhånden er der flere skole som vælger de såkaldte whiteboardtavler. Jo længere man når op i skolesystemet, jo oftere vil man se whiteboards i stedet for de sorte/mørkegrønne kridttavler. Men det er dog ikke kun på skoler og andre uddannelsesinstitutioner, at man finder disse tavler. De er nemlig både praktiske i hjemmet og i virksomheder, hvor de tjener flere forskellige formål. Men hvilket whiteboard skal man så vælge for at udnytte dets funktioner bedst muligt? Læs mere om de forskellige whiteboard tavler her.

Hvilken størrelse er rigtig?

Når skal vælge det rigtige whiteboard, så er størrelsen især vigtig. Det hele afhænger af hvor meget, man egentlig skal kunne skrive ad gangen, og hvor mobil tavlen skal være. Hvis man kun har behov for at kunne skrive ganske få ting, kan man nøjes med en lille whiteboardtavle som på samme tid er langt mere mobil end en større tavle. Men hvis er en skole eller en virksomhed, hvor tavlen skal bruges til større præsentationer, er det praktisk med en større tavle.

Stationær eller på hjul?

Skal man have en tavle i hvert rum, eller kan man nøjes med en eller et par stykker som nemt kan flyttes. De stationære tavler kan selvfølgelig være større, så her er størrelse igen et tema. Med den stationære tavle, er man dog nødt til at flytte publikummet til tavlen, hvor man med den mere mobile tavle kan flytte tavlen til publikummet.

Skal det kunne fungere udenfor?

Når man går forbi mange forskellige butikker, caféer og restauranter, så er tavlen en populær måde at give information til de forbipasserende. Hvis man skal bruge tavlen til dette formål, så skal tavlen selvfølgelig kunne holde til vejret udenfor. Hvis dette ikke er formålet, så behøve den ikke at være bygget til udendørs brug.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.