Connect with us

Bag om os

Denne hjemmeside er kørt af KH Media – en del af KH Online ApS. KH Online har eksisteret siden 2015, og været involveret i udvikling af medier og forretningskoncepter.

Alle informationer, der gives på denne hjemmeside, stilles til rådighed. Hvordan de bruges er op til dig.

Du er velkommen til at kigge lidt videre på andre af vores medier:

Andre medier fra KH MEDIA

E-Pressen.dk MXpress.dk CPHhygge.dk DetAktuelleNet
Stenloese.dk Kobstaden.dk Lovenshule.dk MensLife.dk
Girlzonly.dk TechMag.dk Web4Bizz.dk Whynotblog.dk

 

Der er linket til samtlige sider ovenfor, så endelig kig forbi dem og se om der er noget du kan bruge på de sider. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så kontakt os via kontaktformularen her på siden eller den email, der står nederst på hjemmesiden.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.