Connect with us

Bolig

Guide til forskellige typer ørering du bør eje

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Øreringe til kvinder kan være en fantastiske og være en af de bedste gaveideer. De understreger ansigtstræk og tilføjer elegance til ethvert outfit og styling. Men som du ved, kommer de i forskellige stilarter og størrelser, og man kan fare vild i smykkeverden, da der findes mere end tusinder vis af design typer du kan vælge mellem. Der findes mange typer øreringe lavet af forskellige materialer, både ægte ædelmetaller og de lidt billigere uægte metaller. Alle disse design og materiale muligheder kan være overvældende, især hvis du prøver at købe en gave. Du kan have øreringe der er ørestikker, dråbe øreringe, kreoler, hænge eller brusk øreringe. I hver af disse kategorier finder du også forskellige stilarter af øreringe til kvinder.

Her er dog den gode nyhed: Jeg har skrevet den mest omfattende øreringeguide til dig! Her lærer du alt, hvad du behøver at vide om øreringe, så du kan træffe en informeret beslutning. Opdag de vigtigste typer øreringe, og hvordan du bærer dem lige her!

Læs videre for at få en bedre idé om, hvad du ønsker (og ikke ønsker) når du skal vælge øreringe!

Hvad hedder de forskellige øreringe typer?

Er du i tvivl om hvad de forskellige øreringetyper hedder, så se de forskellige herunder.

  1. ørestikker
  2. creoler / hoops
  3. hængeøreringe / dingle øreringe
  4. dråbeformet øreringe
  5. Cluster øreringe
  6. øreclips
  7. ørevedhæng

Ørestikker

Ørestikker er små, og er som oftest til de der ønsker at smykker er mere en form for tilbehør, frem for noget der skal være for fremtræden. De har normalt en enkelt sten i midten eller slet ingen. Du kan få dyre ædelstens ørestikker, såsom dem med en enkelt diamant, eller dem der er lavet af CZ sten og i sølv. Du kan også få enkle ørestikker lavet af guld, rustfrit stål eller andre materialer. Normalt er de nemme at matche med andre ørering, og kan bruges til enhver lejlighed. Mange vælger at bruge dem hvis de har flere huller op af øret. Sofistikerede og meget sporty kvinder foretrækker øreringestikker også kaldet (studs) på engelsk. Ligesom den lille sorte kjole er en klassisk ørestik, noget som aldrig vil gå af mode.

Hoop øreringe

Hoops er normalt runde øreringe lavet af forskellige metaller (såsom guld, sølv, platin osv.), som kan have dekorative ædelsten, diamanter eller zirkoner. Især lidt enkle guld creoler har gjort et stort comeback gennem de seneste par år, de er især et hit blandt den yngre generation. Ukonventionelle kvinder, der kan lide at skille sig ud, foretrækker store creoler. De er super nemme at matche med hinanden, og kan (selvfølgelig afhængigt af deres størrelse), bruges til næsten alle lejligheder. Du kan vælge et par klassiske 80’er store hoops/creoler, eller du kan gå efter de helt små punk creoler. Lige siden creoler er blevet moderne igen, har smykkedesignere skabt fantastiske versioner af den enkle ørering.

Sådan styler du dine øreringe

Øreringe til kvinder har visse regler når du skal til at sammensætte og kombinere dem afhængigt af din frisure, ansigtsform, tøj og selvfølgelig størrelsen af øreringen.

Når det kommer til din ansigtsform, har du højst sandsynlig en af disse former: rund, oval, firkantet, rektangel (eller aflang), eller måske endda hjerteformet. En creol komplimenterer ikke så godt til et rundt ansigt, da man hellere skal vælge en lang ørering til at forlænge ansigtet en smule. Mens lange dråbeøreringe passer fantastisk godt til et hjerteformet ansigts. En ørestik eller en creol passer super godt til at langt ansigt.

Generelt ser ørestikker pænt ud med kort hår, eller hvis man sætter håret op i en hestehale. Creol øreringe kan se smukke ud med langt hår eller hvis du godt kan lide kun at sætte halvdelen af dit hår op, også det vi kalder (halvt nede frisurer). Dråbeøreringe er ideelle til smukt mellem langt hår og også hvis du godt kan lide at sætte dit hår op.

Kilde: https://abelstedt.dk/

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.