Connect with us

Bolig

MÅDER AT TJENE PENGE MENS DU REJSER MED BLOG

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For virkelig at tjene penge på din rejseblog, skal du først udtænke en strategi for, hvordan du vil tjene de penge i første omgang. Det vigtigste for at tjene penge på rejseblogging er at have en plan på plads med komplette handlingstrin.

Du er nødt til at vide, hvad du vil gøre i de næste seks til tolv måneder for virkelig at indbringe de første par tusinde rejseblog-indkomst. Lad os gå over forskellige måder at tjene penge på rejseblogging, og hvordan du kan udvikle de handlingstrin, du har brug for, for at få den rejseblogindkomst ind!

SPONSORERET INDHOLD / MÆRKEPARTNERSKABER

Det er her, du vil arbejde med tilpassede brands og blive betalt for at promovere deres tjenester eller produkter. Når det kommer til at arbejde med mærker, er der en række muligheder tilgængelige.

Sponsoreret indhold er når en virksomhed betaler penge og beder om, at de til gengæld gerne vil have kredit i artiklen samt omtale af deres virksomhed på en eller anden måde under den.

Hvis du beslutter dig for at arbejde med et brand, så sørg for at dine værdier stemmer overens for de bedste resultater!

ANNONCER

Annoncer på din hjemmeside er en af ​​de største måder, at blive betalt på som rejseblogger. Det beløb man får udbetalt, afhænger virkelig af hvor mange mennesker man kan bringe til ens hjemmeside hver måned (og også hvor de kommer fra i verden).

Hvis du lige er startet, vil jeg vente, indtil du får over 10.000 sidevisninger om måneden, før du ansøger til programmer som Adsense. Når du når 50.000 sessioner om måneden, vil jeg varmt anbefale at ansøge om nogle andre annoncenetværk.

DIGITALT PRODUKT

Dette kan være en printbar, e-bog eller noget andet, som din læser selv kan downloade. Du kan sælge dine egne kurser til bloggere og virksomhedsejere, der ønsker at udvikle en blog. Produkter er en af ​​de bedste måder at tjene penge på at rejse blogging, så længe du har et godt produkt, der løser et problem for dit publikum.

FYSISK PRODUKT

Et fysisk produkt er en håndgribelig genstand, der relaterer til din rejseblog og løser et af problemerne for dit publikum. De mest almindelige varer, der bruges som produkter, er t-shirts, hatte, krus med logoer på eller souvenirs. Mulighederne er uendelige her!

ANMELDELSER

Anmeldelse af hoteller, restauranter eller aktiviteter kan være en stor sidelast for rejseblogger, der ønsker at øge deres indkomst. Mange virksomheder vil inviterer dig til at prøve deres produkter, og til gengæld laver du en anmeldelse på din hjemmeside for dem. Rejsebloggere vil opkræve betaling for dette, men hvis du lige er startet, kunne du måske gøre det som en udveksling for at få nogle gode gratis måltider.

PRESETURER

Den nr. 1, der tjener penge, normalt for rejsebloggere, er når et turistbureau eller en virksomhed betaler overnatning, mad og flybillet til et sted, de ønsker at blive vist. Nogle presserejser er betalt, og nogle er ikke. Når du lige begynder med at rejseblogge, skal du ikke forvente at få betaling for presseturene, fordi du skal åbne døren og få lidt erfaring først.

KONKLUSION

At være fleksibel er nøglen. Du skal være kreativ omkring, hvordan du kan tjene penge, for der er ingen regler og ingen håndbog om, hvordan du driver din hjemmeside blog og tjener penge.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.