Connect with us

Bolig

Negleforlængelse 101: Alt, du behøver at vide om tipper & Skabeloner. 

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Velkommen til negleforlængelse 101, hvor vi dykker ned i verdenen af tipper og skabeloner for at give dig alt, du behøver at vide for at opnå smukke og holdbare negleforlængelse. Vi vil udforske forskellige produkter som gel, akrylgel, gelpolish og akryl, og give dig indsigt i, hvordan du kan skabe imponerende negleforlængelse! Så lad os sammen udforske verdenen af skabeloner og tipper og bringe dine og dine kunders negle til et nyt niveau! 

Lad os starte med skabeloner! Anvendelse af skabeloner til negleforlængelse kræver både præcision og tålmodighed, men med den rette teknik kan du opnå smukke og holdbare resultater! Start altid med at prep dine naturlige negle, ved at skubbe neglebåndet ned, og derefter buf negleoverfladen med en buffer, så negleplade bliver ru og fjerne eventuelle gamle neglebånd. Derefter er det vigtigt at få neglen rengjort rigtigt med Nail Cleaner for at fjerne alt snavs og støv på negle, som kan påvirke levetiden på manicuren. Nu er det tid påføre skabelonen, enden du sætter skabelonen helt fast på dine naturlige negle, er det vigtigt at de passer til din negleform. Så sæt skabelonen næsten på plads, og se om den gaber nogle steder eller om den følger den naturlige negl form. Hvis det er et gab, kan du fjerne skabelon igen, og klippe lidt i siderne så skabelonen kan passe til din negle form. Når skabelonen sidder som den skal, og der er ingen luft imellem den naturlige negl og skabelonen, kan du nu påføre din basecoat og lade den hærde under UV/LED lampen. Når den er hærdet, kan du forsætte din manicure med det ønskede negleprodukt du vil bruge. Når neglen har fået den ønskede længde og tykkelse, og er hærdet helt færdig, kan du nu fjerne skabelonen forsigtigt ved at trække den væk fra neglen. Brug en neglefil til at forme og glatte neglen efter ønsker, og det er vigtigt at tage sin tid, for at få en flot og jævn negl. Så kan du afslutte med topcoaten eller gelpolish og så topcoat. 

Ønsker du at anvende tipper, kan du blot lime dem fast med tippe lim på negleoverflade efter prep. Derefter klip dem til med en negle tip cutter for at bevare deres form. Og så kan du forme tipperne og derefter fjerne støv og snavs med Nail Cleaner. Og så kan du forsætte din normale rutine inde for at lave negle. Det er også muligt at købe specielt designet tipper til akrylgel. Disse tipper er designet til at man kan påføre akrylgelen direkte på tipperne, og derefter påføre tippe med akrylgel på den naturlige negl, og træk akrylgel ud for at få lidt længde på med en pensel med akrylgel væske på. Når akrylgelen er blevet hærdet, kan man knække tippen af forsigtigt og file og forme negle. Disse tipper og kun designet til akrylgel og kan genbruges. 

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.