Connect with us

Bolig

Selvdesignet vielsesringe

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er så dejligt at have fundet den eneste ene, man skal dele resten af ​​livet sammen med. I har hinanden kært og nu har I besluttet at I skal giftes. Der er rigtig meget der skal planlægges til brylluppet. I har besluttet at med den fantastiske rejse følger der selvfølgelig det med, at I vil vælge jeres vielsesringe med omhu. Ringene skal holde hele livet og være et symbol på kærlighed til hinanden, samhørighed og fremtidige liv sammen. I ønsker nogle unikke vielsesringe, som ingen andre har. I vil gerne være med til selv at bestemme, hvordan de skal se ud.

Guldsmeden selv

Guldsmeden blev uddannet i 2004 og har siden 2010 selv designet smykker og vielsesringe. Inspirationen til smykkerne findes blandt andet i gadebilledet og i arkitekturen. Det være sig skygger, flader og andre finurlige former der giver nogle spændende vinkler. Der tages fotos og der arbejdes videre med de fundne former hjemme i værkstedet. Designeren bag disse fantastiske håndlavede smykker er empatisk, kreativ og meget indlevende I hvad lige præcis hver kunde ønsker sig.

De færdigdesignede vielsesringe

Som kunde er der mulighed for at købe håndlavet færdigdesignet vielsesringe. De færdiglavede smykker har autentiske rene, grafiske linjer og den bedste kvalitet i materiale. Der bearbejdes længe i metallet da det er med til at give smykket et smukt udseende. Der kan vælges mellem eksempel guld, sølv og oxideret sølv med en smuk sten eller diamant.

Giftes med den eneste ene

At skulle giftes med den eneste ene er noget helt særligt. Brylluppet har I glædet Jer til og vil gøre det bedste for, at det bliver en stor dag I aldrig glemmer. Vielsesringene for Jer begge to betyder rigtig meget, da de skal holde hele livet og I skal være glade når i kigger på dem.  

I kan vælge at designe Jeres egne vielsesringe

Det er også muligt hos denne guldsmed selv at være med i processen til at bestemme hvordan vielsesringene skal se ud. I har selv nogle ideer til, hvordan I synes Jeres vielsesringe skal se ud. I bliver taget med i processen og løbende kommunikation til produktet er færdiglavet. Her kan I virkelig få det I ønsker Jer, noget anderledes end hvad andre har og helt unik og personligt design. I kan selv sætte præg på Jeres vielsesringe. Ringe der skal være et symbol på kærlighed til hinanden. Grundprofilen, udformningen og detaljerne vælges der i samarbejde med guldsmeden, det I sammen forestiller Jer skal blive Jeres for evige smykke.

Skriv hvad I ønsker og Jeres ideer

Book et møde med designeren. På hjemmesiden kan I beskrive, Jeres ønsker og ideer til hvordan vielsesringene skal se ud. Guldsmeden vil kontakte Jer og aftale nærmere besked for et møde. 

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.