Connect with us

Kontor

Vælg de rigtige kontormøbler

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De danske virksomheder gør enormt meget ud af at vælge det rette inventar. Det skal ikke bare forstås sådan, at man ønsker at skabe pæne områder, selvom dette naturligvis også er en vigtig overvejelse. Det rette inventar er dog ikke bare flot at kigge på, men funktionelt, ergonomisk korrekt og med til at skabe et godt arbejdsmiljø med maksimal mulighed for trivsel.

Vi vil her se nærmere på, hvordan du vælger den rigtige type inventar, og hvad du skal tænke på indenfor erhvervsindretning.

Akustik

Akustikken er vigtig, når man taler om trivsel og godt arbejdsmiljø. De fleste ved, hvor svært det er at koncentrere sig, hvis man er omgivet at støj og larm. Det skaber konstante forstyrrelser, som påvirker effektiviteten, ligesom det på langt sigt kan føre til høreskader.

Det er naturligvis dejligt med god stemning, men det er også vigtigt, at støjniveauet ikke bliver en gene. Vælg derfor altid at investere i støjdæmpende inventar og giv ligeledes dine ansatte mulighed for at søge ind i et stillerum, hvor det er muligt at fordybe sig .

Husk på at man siger, hvert enkelt forstyrrelse koster 20 minutters ekstra arbejdstid. Simpelthen fordi det tager tid at finde tilbage i det arbejdsflow, som man var i før. Det kan koste mange penge på bundlinjen!

Borde og stole

Vores arbejdsstation består typisk at en kontorstol og et skrivebord. Det er ikke meget, og derfor skal det fungere.

Da du sidder mange timer foran dit skrivebord, skal din stol kunne indstilles, så den har den rette højde og støtter kroppen. Hertil er et godt ryglæn med god ergonomisk udformning strengt nødvendigt.

Skrivebordet skal ligeledes give ergonomiske muligheder. Derfor har de fleste arbejdspladser også sørget for et hæve-sænke-bord til deres ansatte. Derved kan man hæve sit skrivebord og stille sig op og arbejde. Det er med til at bekæmpe den stillesiddende tilstand, da man får sat bedre gang i blodomløbet og derfor får fornyet energi, alt imens man aktiverer musklerne.

Husk også at skærme skal kunne indstilles korrekt, så man har dem i en god højde. Desuden skal skrivebordet være stort nok til at man kan have ting liggende foran sig – uden det genere. Der skal naturligvis også være mulighed for at opbevare sine personlige ting og arbejdsting i personlige skuffer m.m.

Generelt

Helt generelt skal der også være styr på arbejdspladsens kontorområde. Det vil sige at der ikke skal være løse ledninger eller andet, som man kan snuble over.

Tingene skal være gemt af vejen, så man har et ryddet og flot arbejdsmiljø at opholde sig i. Det skaber de bedste forudsætninger for en effektiv arbejdsdag, og det er i den ansattes såvel som virksomhedens interesse.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.