Connect with us

Bolig

Vælg den rigtige keramiske coating

Udgivet

i

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Valg af keramisk coating til din bil kan være svært. Den første del du skal føre op med dig selv er:

Skal jeg selv påføre det – eller er det noget som jeg hellere vil have udført ude i byen? 

Der er fordele og ulemper ved begge dele – og det skal vi nok komme ind på i denne artikel, hvor vi guider dig til at vælge den rigtige keramiske coating for dig. 

Denne artikel er et kort uddrag om overvejelserne i denne artikel om valg af keramisk coating

Hvad er keramisk coating?

Keramisk Coating er efterhånden standarden i dag for det vi traditionelt kaldte en lakforsegling. Når det er sagt, så findes en traditionel lakforsegler stadig, så derfor skal du være opmærksom på hvad du køber. 

Keramisk coating er den bedste form for beskyttelse du kan give din bil, medmindre du er ude i at wrappe den (hvilket kan give et andet look og en stærkere beskyttelse mon stendslag). Det er typisk en flydende nano væske, der når det hærder op ved at det bliver udsat for luft, bliver hård som glas. Da det lægges i et tyndt lag på din lak, er det nærmest som at få et ekstra slidlag af klarlak, med høj glans. 

Det kan du selv købe

Hvis du selv vælger at lægge en keramisk lakforsegling på din bil, skal du have en lang række udstyr og vide hvordan processen er. 

Det er helt perfekt for dig, der har flere biler, eller gerne vil hjælpe naboer og bekendte med også at få deres biler flotte. 

Der kan være mange penge at spare ved at gøre det selv og har kun få ulemper. 

Det er at det tager ret lang tid, du har en høj startinvestering og du kan ikke få adgang til de bedste produkter på markedet, da de er forbeholdt de professionelle!

Før du kan lægge en keramisk coating på din lak skal du have klargjort lakken. Vi kommer ikke i dybden med processen her, men den skal kemisk rengøres, hvorefter den skal mekanisk rengøres. Derefter er lakken klar til at blive poleret, i et eller flere trin. Når poleringen så er overstået og ”lakpreppet”, så kan du lægge din keramiske lakforsegling. 

Er du helt begynder i feltet kan det være mange trin at overskue for en begynder. 

Overvej derfor:

At få det udført professionelt

Når du vælger en professionel partner til at få udført den keramiske coating, slipper du for alle bekymringerne om produkter, proces og påførsel. Der er kun nogle få ting som du skal sikre dig. 

Du skal vide hvilken keramisk coating, der bliver lagt på din bil, så du selv nemt kan vedligeholde den efterfølgende. 

Du skal vide om personen som der lægger den keramiske coating er certificeret til at lægge den. Det vil sige: Har de bestået et kursus fra udbyderen af produktet, og dermed kan håndtere eventuelle udfordringer som der måtte opstå undervejs? 

Tjek referencer for den udbyder du vælger skal udføre den keramiske coating. Her kan du som regel få en god indikation af kundetilfredsheden inden du endeligt vælger leverandør.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.