Connect with us

Beklædning

Vælg det rigtig kondom.

Udgivet

i

rigtige kondom

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du ved at være i den alder, hvor kondomet begynder at skulle være et seriøst køb for dig, eller har du bare aldrig har skulle bruge det, men er nødsaget til det nu. Der er meget som der skal tages forbehold for, når man skal ud og finde det helt rette kondom, som både passer til dig og din partner.

Det bedste ville være at du kender din partner, og hvad hun/han har af behov til et kondom. Det er dog sjældent at par der kender til hinanden, også anvender kondom, da det i dag primært anvendes til at undgå sygdom, og ikke som præventions middel.

Du kender ikke din partner

Så hvis du ikke kender din partners behov, så bør du vælge et kondom som er så neutralt som muligt. Du anbefales derfor til at købe en pakke kondomer som er uden glidecreme, uden reservoir, og i naturlig latex. Vælger du at købe kondomer uden glidecreme, bør du vælge den type som kaldes for silkekondomer. Disse er gode glatte, selvom der ikke er glidecreme på dem. De ødelægger altså ikke oplevelsen for kvinden i samlejet, da kondomet stadig er glat og behageligt.

Du kender din partner

Er du i den situation, at du kender din partner godt, så kan der også være nogle flere muligheder for dig, i dit valg af kondomer, da du ved hvilke begrænsninger der er til kondomet, for dig og din partner. Du kan derfor være lidt mere kreativ med dit valg, af kondomer. Du kan derfor vælge alt fra rillede kondomer, som forbedre oplevelse, til kondomer med bedøvende creme, så i kan holde samlejet kørende i længere tid. Sørg derfor for at lære din partner af kende, så i kender jeres begrænsninger, omkring jeres valg af kondom.

 

Du kan få et overblik over det største kondom udvalg ved at trykke lige her.

 

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.