Connect with us

Bolig

Vælg det rigtige Timeregistreringssystem

Udgivet

i

tidsregistringssystem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Timeregistreringssystemer giver virksomhederne og medarbejderne stor kontrol over, hvordan de gør brug af deres arbejdstid. Systemerne tilbyder en række forskellige metoder, hvormed medarbejdere kan logge deres arbejdstimer. Der er mange penge at spare for virksomheder som investerer i et godt timeregistreringssystem.

 

Ud over alm. klokkeslæt-registrering giver tidstyringssystemet mulighed for planlægning, administration af fravær og tildeling af medarbejderes adgang til visse bestemte funktioner.

 

Med mange produkter på markedet som lover at forbedre virksomhedernes evne til at styre personale effektivt, hvordan træffer man så et godt valg og hvilke funktioner skal du se efter?

 

Systemet skal kunne vokse med din virksomhed

Først og fremmest, skal du have et Tidsregistreringssystem hvor du løbende kan tilføje nye medarbejdere, nye jobfunktioner og stadigt have et struktureret overblik over timeforbrug og hvad tiden bliver brugt til og af hvem. Mange af de tidsregistreringssystem som findes tilbyder tilkøb af opgraderinger eller også er systemet allerede fleksibelt fra starten og klar til at din virksomhed vokser. Funktionerne bør ikke være begrænset ud fra virksomhedens størrelse.Husk på, at dette også gælder for mobile eller eksterne ansatte. En internetbaserede brugerflade er derfor et must.

 

God lønningsberegning

 

Lønfejl er et meget almindeligt problem og derfor er det vigtigt at systemet har et fuldt integrerede lønningssystem. Det sparer tid og reducerer også tab. Når en medarbejder lægger et vist timeantal, skal systemet kunne se timesatser og tage højde for tillæg.

 

Hvordan beslutter du dig så?

Den endelige beslutning er udelukkende op til dig, men historik og ægte vidnesbyrd fra andre nye og garvede brugere er et godt pejlemærke. Få evt. en gratis demonstration sammen med dine medlemmer af det tekniske team, så du kan “testkøre” produktet. Dette vil give dig mere indblik i produktets kvalitet, anvendelighed og økonomistyring. Undersøg hvordan systemet kan gavne din organisation og give besparelser på lønningslisten. Den løbende tekniske support og nem installation er selvfølgelig også en væsentlig del af beslutningsprocessen.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.