Connect with us

Bolig

Vælg den rigtige babydyne

Udgivet

i

Dyne

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis din du og din familie vil spare miljøet for unødig forurening også når det gælder jeres små børn, så kan man købe en babydyne. Dyner varmer godt i de kolde danske nætter og jeres barn skal ikke fryse. Det kan skabe tryghed hos barnet hvis dynen er varm og blød. Det sørger for en god søvn, så barnet kan udvikle sig og vogne friskt op til næste dag.

Spar på miljøforurening

Med en økologis babydyne kan du spare på forureningen i miljøet. Køb en dyne som er 100% økologisk og 100% genanvendelig. Det sikre at alt materiale dynen er lavet af, kan nedbrydes eller genbruges til noget andet. Økologiske dyne er blevet produceret på en bestemt måde og består af økologisk bomuld. Den økologiske bomuld kommer af majsfibre, som er 100% nedbrydelig.

Temperaturregulerende

Det er vigtigt at den dyne i vælger er temperaturregulerende, så barnet enten ikke for det for varmt eller koldt. Hvis du fryser eller har det for varmt under dynen, har du sikkert oplevet at have du ikke kunne sove ordenligt. Det samme gælder for dit barn, en temperaturregulerende dyne ville kunne kompensere for temperatursvingninger, der kan være her i landet.

Greenfirst behandling

For den mest optimale hygiejne skal du vælge en dyne, som har fået en greenfirst behandling. Denne behandling gør at du ikke skal vakse og lufte dynen lige så regelmæssig, som dundyner. Men de kan godt tåle at blive vasket lige som dundyner, men de behøves ikke at blive vasket ved 60 grader, da behandlingen beskytter dynerne mod husstøvmider.

Undgå allergi

Hvis I i jeres familie har en tendens til at få allergi eller bare gerne vil undgå det, så er det vigtigt at dynen er 100% allergi fri. Børn er mere skrøbelige en voksne og det er derfor vigtigt at dynen også er fri for allergi. Hvis dynen er 100% økologisk er den også allergi fri.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.