Connect with us

Børn

Vælg det rigtige bordtennisbord

Udgivet

i

Et bordtennisbat med bold

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Bordtennis er en dansk favorit. Uanset om man er på campingferie, har frikvarter eller spiller derhjemme, så er bordtennis hos både børn og voksne. Spillet er så populært, da det er meget nemt at gå til og giver muligheden for at spiller forskellige versioner som fx double og rundt om bordet. Der er derfor ikke noget sige til, hvis man har tænkt sig at købe et bord selv. Man skal dog bare lige vide, hvad man skal kigge efter. Køb jeres bordtennisbord her i dag.

Det skal være stabilt

Bordtennis foregår i høj fart, og især når 6 børn render omkring det, så kan der ske ting og sager. Hvis man ikke har købt et ordentligt bord, kan bordtennisbordet hurtigt blive skævt eller falde sammen. Hvis bordet først er blevet ødelagt, så bliver det ikke det samme igen. Bordet man køber skal derfor være robust og stabilt.

Nettet strammes nemt op

Man kan få borde, hvor nettet består af stift plastik eller lignende. På den måde falder nettet ikke sammen, men det er dog ikke det samme. Man skal derfor sikre sig et bord, hvor det dertilhørende net ikke falder nemt sammen, og det er nemt at stramme op.

Nemt at transportere

Et bordtennisbord er en stor størrelse, og det kan derfor godt være træls at transportere. Men hvis der blot er nogle hjul under bordet, så er det muligt at trille bordet et andet sted hen. Disse hjul skal dog ikke være nede hele tiden, da det er med til at gøre bordet ustabilt.

Skal kunne klappes sammen

Det er ikke alle privatpersoner eller institutioner som har et spilrum, hvor bordtennisbordet kan stå oppe hele tiden. Det er derfor vigtigt, at bordet nemt kan foldes sammen, så det ikke fylder så meget og trilles ind i et redskabsrum. Her kan bordtennisbordet så stå, indtil det nemt kan trilles ud og sættes op igen.

Continue Reading
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM VÆLG DEN RIGTIGE Dette er hjemmeside der hjælp dig med at vælge den rigtige….tja – faktisk lige hvad det skal være: Gadgets, håndværker, boligudstyr, rådgivning og meget mere. Vi skriver artikler til dig som har brug en masse nyttige viden inden du skal købe eller leje et produkt eller ydelse. Hver dag står vi alle overfor at skulle træffe en masse valg? Hvad skal jeg købe til aftensmad? Hvad skal jeg give konen i fødselsdagsgave? Hvem skal jeg få til at lave mit momsregnskab? Der er alt sammen opgaver som nok kræver, at du skal have pungen op af lommen for at få dem løst. Ikke underligt, så vil mange gerne vide en masse om de produkter eller ydelser som de står og skal til at betale for. Det er nemlig super ærgerligt at bruge en masse penge på noget som enten er forkert eller måske i en dårlig kvalitet. Derfor søger mange viden på nettet og andre steder. Vi har samlet en masse information på ét sted, så du nemt kan finde en artikel om det produkt du står og skal vælge. ”Vælg den rigtige”, gør meget af forarbejdet for dig, som du sparrer en masse tid og frustrationer. Vi tilstræber at give information om et så bredt spekter af forskellige produkter og ydelser som muligt, så alle kan finde en artikel om noget der er interessant for dem. Det kan f.eks. være at du står og skal købe en autostol, men mangler lidt information om hvordan du vælger den rigtig. Det kan også bare være, at du er nysgerrig og gerne vil lære nye produkter og ydelser at kende og hvem ved, måske bliver du fristet til at købe noget af det du læser om. Det er ikke svært at vælge et produkt eller ydelse – det er svært at vælge det rigtige.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.